home NL FR print  
Lancering Profficina

Sinds begin oktober bieden we onze klanten de mogelijkheid om zich te registreren op Profficina, een nieuw aankoopplatform waarbij apothekers in één oogopslag alle producten en kortingen van tal van labo's kunnen raadplegen en waarbij deze laatsten met hun gamma's rechtstreeks hun doelgroep kunnen bereiken. De voordelen van dit platform reiken echter veel verder dan dat. Ontdek ze hier en registreer u snel!

Febelco Partner online

Sinds de lancering van Profficina vonden al meer dan 1.100 aandeelhouders hun weg naar het digitale aankoopplatform. De webshop biedt ook, via Febelco Partner, allerlei exclusieve kortingen en voordelen, vervat in een handig à la carte-systeem waarbij apothekers zelf een selectie kunnen maken op basis van hun interesses. Wil u graag het aanbod van Febelco Partner ontdekken, registreer u dan snel op Profficina


Lancering nieuwe app

Met ‘Apotheek op zak’ lanceert Febelco zijn allereerste patiëntenapp. Deze digitale tool, ontwikkeld door Bitler en G-Flux, is gekoppeld aan het webshopplatform Febelnet, dat u al sinds 2014 van een volledig geautomatiseerde webshop voorziet. Ook benieuwd naar de vele voordelen van dit leuke hebbeding? Surf dan naar https://www.apotheekopzak.be/. U vindt er ook informatie over hoe u er precies mee aan de slag kunt gaan.

Gezond Advies

In het kader van onze Gezond Advies-campagne ontving u onlangs een nieuw inlegblad voor uw betaalmat. Het blad is aan beide kanten bedrukt en onderstreept aan de ene kant het belang van uw advies in de strijd tegen de griep. Door het blad om te draaien herinnert u uw patiënten eraan dat ze ook met hun andere winterkwaaltjes bij u terechtkunnen en dat u hen zo kan helpen zorgeloos de winter door te komen.