home NL FR print  
Lancering nieuwe app

Met ‘Apotheek op zak’ lanceert Febelco zijn allereerste patiëntenapp. Deze digitale tool, ontwikkeld door Bitler en G-Flux, is gekoppeld aan het webshopplatform Febelnet, dat u al sinds 2014 van een volledig geautomatiseerde webshop voorziet. Ook benieuwd naar de vele voordelen van dit leuke hebbeding? Surf dan naar https://www.apotheekopzak.be/. U vindt er ook informatie over hoe u er precies mee aan de slag kunt gaan.

Febelcare breidt uit

De vier nieuwe producten van het eigen productgamma, Febelcare, zijn officieel gelanceerd. De steriele niet-inklevende kompressen, de steriele waterdichte verbanden, een zelfklevende waterdichte film en een nonwoven fixatiepleister worden toegevoegd aan de reeds bestaande steriele gaaskompressen. Wij hopen u hiermee verder te ondersteunen, en dankzij uw vertrouwen Febelcare verder te ontplooien tot sterk merk.


Febelnet: uw eigen webshop

Het Febelnet-platform biedt zelfstandige apothekers de mogelijkheid om eenvoudig een eigen webshop te bouwen en beheren en dit aan een competitieve prijs. Intussen hebben meer dan 200 apothekers een webshop draaiende op dit vooruitstrevende platform en was de tijd rijp om www.febelnet.be om te bouwen naar een portaalsite voor het grote publiek.

Gezond Advies

In het kader van onze Gezond Advies-campagne ontving u onlangs een nieuw inlegblad voor uw betaalmat met bijhorende afscheurbare checklists. Het blad is aan beide kanten bedrukt en onderstreept aan de ene kant het belang van uw advies in de strijd tegen insecten. Door het blad om te draaien kan u ook uw patiënten erop wijzen dat ze bij u terechtkunnen voor de samenstelling van hun reisapotheek.