home NL FR print  
Pharmanology

Op 21, 22 en 23 oktober vond in Brussel de 17e editie van de Farmabeurs plaats, een tweejaarlijks evenement dat sinds kort de naam Pharmanology draagt. Als een van de belangrijkste spelers op de farmaceutische markt kon Febelco uiteraard niet ontbreken. Ook jullie zijn naar goede gewoonte massaal naar Brussel afgezakt voor een bezoek aan onze stand. We wensen jullie hiervoor uitgebreid te bedanken en hopen jullie in 2018 terug te zien.

Bekijk de foto's >

Febelcare breidt uit

De vier nieuwe producten van het eigen productgamma, Febelcare, zijn officieel gelanceerd. De steriele niet-inklevende kompressen, de steriele waterdichte verbanden, een zelfklevende waterdichte film en een nonwoven fixatiepleister worden toegevoegd aan de reeds bestaande steriele gaaskompressen. Wij hopen u hiermee verder te ondersteunen, en dankzij uw vertrouwen Febelcare verder te ontplooien tot sterk merk.


Febelnet: uw eigen webshop

Het Febelnet-platform biedt zelfstandige apothekers de mogelijkheid om eenvoudig een eigen webshop te bouwen en beheren en dit aan een competitieve prijs. Intussen hebben meer dan 200 apothekers een webshop draaiende op dit vooruitstrevende platform en was de tijd rijp om www.febelnet.be om te bouwen naar een portaalsite voor het grote publiek.

Griepvaccins

Binnenkort maakt Koning Winter opnieuw zijn intrede in het land en dat betekent dat de griep stilaan weer op de loer ligt. De griepvaccins worden daarom momenteel volop verdeeld in de vestigingen en onder onze klanten. Binnenkort ontvangt u eveneens een inlegblad dat u kan helpen uw patiënten aan te sporen zich te laten vaccineren.