Skip to the content

Onze verhalen

Welkom op de nieuwspagina van Febelco! 

Kom regelmatig een kijkje nemen, en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwigheden! 

 

 

Op zondag 21 oktober organiseert Febelco samen met apotheker Veerle Foulon een sessie met als onderwerp: ‘De apotheker als medicatiemanager- en expert in een multichannel omgeving: de rol van de toekomst?’ Hoe neem je als apotheker je rol als kenner van geneesmiddelen maximaal op? En hoe laat je dit ook zien aan de patiënt? Veerle Foulon laat ons even stilstaan bij het belang van de rol van de apotheker als zorg- en informatieverstrekker in het snel wijzigende landschap van zelfzorg. Geïnteresseerd? Schrijf u dan snel in via de website van Pharmanology.

U merkt het: de website van Febelco steekt in een nieuw kleedje! Naast de hedendaagse look & feel heeft de webpagina heel wat te bieden: een zoom op onze identiteit en onze historiek, een overzicht van alle services, een pagina per vestiging met handige telefoonnummers, openingsuren en contactpersonen, interessant bedrijfsnieuws, onze jobs én een contactformulier. De zoeker ...

Met Febelcare brengt Febelco Group nu al enige tijd haar eigen merk op de markt. En met succes! Terwijl patiënten steeds vertrouwder raken met onze wondverzorgingsproducten van Febelcare MED en de lenzenvloeistof van Febelcare EYE, wordt nu ook Febelcare TECH op de markt gebracht. Febelcare TECH1 en Febelcare TECH2 zijn handige digitale thermometers die gebruiksgemak combineren met een garantie van 3 jaar. Febelcare TECH2 heeft bovendien een kortere reactietijd en een flex tip, wat deze thermometer zeer geschikt maakt voor kinderen.

Voor productinformatie of om bestellingen te plaatsen kan u steeds op Profficina terecht.

Febelco Group is vanaf september ook actief aanwezig op het social platform LinkedIn, dat voornamelijk gericht is op professionals. Zo zetten we in op brand awareness, employer branding en zijn we helemaal mee met de toekomst. Benieuwd naar het laatste bedrijfsnieuws, interessante jobs en de contacten die we op onze pagina samenbrengen? Volg ons dan zeker!

Heb je een vraag?