Skip to the content

Ontmoet Bruno Mortier, de nieuwe general manager van Febelco groothandel!

Febelco groothandel heeft sinds kort een nieuwe general manager in huis. Zijn naam: Bruno Mortier. Bruno werkt al sinds maart 2017 bij Febelco als Operations director, en kent het bedrijf en zijn vestigingen dan ook van binnen en van buiten.

Hij is handelsingenieur van opleiding, en legde vóór Febelco een succesvol parcours af bij BPost en Deceuninck in takken als operations management en business process optimization, mét daarbij steeds aandacht voor de behoeftes van de interne en externe klant.

Bruno is getrouwd en papa van drie kinderen. Hij omschrijft zichzelf als een analytisch, bedachtzaam persoon, die graag teamgericht én doelgericht werkt. Niet enkel in zijn nieuwe functie maar ook als beginnend triatleet zijn dit zeker uitstekende kwaliteiten! Verder gaat Bruno ook graag gaan joggen en fitnessen met de collega’s en is hij ook een grote aanhanger van de ideeën van Simon Sinek.

Met sterke drijfveren als “Kiezen is verliezen” en “We say what we do and we do what we say” laat Bruno zien waar hij als persoon voor staat.

We kunnen zelf nog heel veel over Bruno vertellen, maar misschien kan hij dat beter zelf doen. In onderstaande video legt hij eigenhandig uit wie hij is, en wat zijn nieuwe job precies inhoudt!  

Heb je een vraag?