Skip to the content

Onze verhalen

2021, Wat een jaar!

 

Het behalen van deze cijfers was enkel mogelijk dankzij onze trouwe apothekers, onze waardevolle leveranciers en onze fantastische medewerkers!

Een oprechte dankuwel aan ieder van jullie om Febelco zoveel kleur te geven in 2021, we really are stronger together.

Laten we onze samenwerking in 2022 naar een nog hoger niveau tillen!

 

Prettige feesten!

Vorige week namen we deel aan #ikfietsnaarhetwerk met maar liefst 116 collega's. Wij pakten onze fiets van stal om naar het werk te rijden of een symbolische rit te doen tijdens het telewerk. Samen hebben we zo 9188 kilometers gefietst! 

 

In het kader van Well@Work laat Febelco wekelijks meerdere manden met heerlijk seizoensfruit aanrukken voor al zijn werknemers. De firma die deze taak op zich neemt, Fruitful Office, ijvert net als ons voor meer duurzaamheid in de wereld. Zo wordt in Malawi – in samenwerking met Ripple Africa – één fruitboom geplant voor elke 40 porties die zij ons bezorgen. In de eerste drie maanden van 2021 kwamen er zo op het Afrikaanse continent maar liefst 26 bomen bij en dat aantal zal uiteraard verder oplopen in de loop van het jaar. Want hoe meer vitamientjes je consumeert, hoe fruitiger Afrika oogt! Een leuke gedachte die je wekelijks stukje fruit voortaan nog zoeter zal laten smaken!

Vandaag vieren we onze zorgverleners. Meer dan ooit beseffen we het belang van hun beroep, hun kennis, hun zorg.

Heb je een vraag?