home NL FR print  
Febelnet breidt uit

You cannot stop the digital waves, but you can learn how to surf. Daarom werd Febelnet begin maart – naast de vertrouwde website met webshop Febelnet Full – uitgebreid met een nieuwe telg: Febelnet Starter, het digitale visitekaartje van de apotheek. Febelnet Starter is een eenvoudige webpagina die de apotheker in staat stelt om online aanwezig te zijn met relevante en correcte informatie over de apotheek. Benieuwd hoe Febelnet Starter eruit ziet? Check het hier!

Einde deelname sportevents

In 2018 zal Febelco niet meer deelnemen aan de Antwerp 10 Miles en de Landen Trois-Ponts Cyclingtours. Na acht mooie jaren bleek de invloed van de steeds strengere wetgeving zodanig groot dat het onmogelijk was geworden om voor onze klanten en medewerkers een kwalitatief hoogstaand evenement te organiseren. We focussen ons graag op andere projecten, zoals bijvoorbeeld Music for life. Bedankt voor uw jarenlange enthousiasme en de mooie sportieve herinneringen!


Al geregistreerd op Profficina?

Eind 2017 lanceerde Febelco het digitale aankoopplatform Profficina, een gebruiksvriendelijke webshop waar u in één oogopslag alle producten en kortingen van talloze farmaceutische leveranciers kan raadplegen én bestellen. En dat altijd en overal: u heeft 24/7 toegang tot de beste deals. Ook alle partnerships van Febelco Partner zijn raadpleegbaar. Op die manier zetten we in op een hoger rendement voor uw apotheek en meer tijd voor uw patiënten. Registreren? Dat kan hier!

Check de Apotheek op zak-app

Met ‘Apotheek op zak’ lanceerden Febelco en zijn dochteronderneming Bitler vorig jaar hun allereerste patiëntenapp. De app werd intussen meer dan 5000 keer gedownload, en krijgt 4,3 sterren op reviews in de App Store en Google Play Store. Ook benieuwd naar de vele voordelen van dit leuke hebbeding? Surf dan naar https://www.apotheekopzak.be/. U vindt er ook informatie over hoe u er precies mee aan de slag kunt gaan.